6 Temmuz 2012 Cuma

Ne Dersin Sevgilim Sence Olabilir Miyiz?


 Önce böyle çok mutlu olalım şebek şebek fotoğraflarımız olsun istiyorum. Beraber zaman geçirmekten çok büyükbir zevk alalım. Birbirmizden hiç uzak kalmayalım. Herkes bizi kıskansın imrenerek baksın. Hayatlarında hiç ama hiç böyle büyük bir aşk görmemiş olsunlar.


Sonra artık gerçekten hayatımızın sonuna kadar beraber olacagımıza yemin edelim sevgilim. Bu yemini ölümsüzleştirelim. Artık aynı ev içinde herşey bizim diyebilelim aldıgımız oksijen basımızı koydugumuz yastık yedıgımz yemegın tabagı her sey beraber olsun. Hep ilk gün ki gibi sevelim ama heeep.


Bizden bir parçamız olsun. Sana benzesin en çok. Ben ona baktıkça hep seni göreyim severken hep seni seviyormuş gibi seveyim. Ona sana baktıgım gibi kocaman bir sevgiyle bakıyım. Senin gibi koksun senin verdigin huzuru versin. İsim tartısması yapalım bazen ama öyle büyük bir şey degil sen şu olsun de ben dudak büzüp her zaman ki gibi 'ama hani bu olacaktı' diyeyim sende dayanamayıp öp beni 'tamam sen üzülme istedigin gibi olsun' de.


Zaman geçsin gençliğimiz bitmiş çocugumuz büyümüş bizde güzel bir yaşlılık zamanı geçiriyor olalım. Hala yine ve yine aynı aşkla sevgiyle özlemle analım birbirimizi. Bir sürü fotograflarımız olmuş olur zaten o zamana kadar sık sık onlara bakıp güzel günlerimizi yaadedelim. Hep mutlu olalım ölürken bile yanyana olalım biribirmizin kollarında son nefesimizi verelim ve o son nefeste bile birbirimizi çok sevdiğimizi söyleyelim.

Ne dersin sevgilim sence olabilir miyiz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder